of the coworking site.
COWORKING
Redesign
(01)
Project
of the main page
TASK
(02)
ABOUT PROJECT
Background
The task was set to design the main page using the company's brand book and interior design elements of the coworking space.
Intent
Create a main page, by going to which the user will want to work in this particular place. Competently show the tariffs, it is convenient and understandable to tell about the conditions and possibilities of coworking.
Analysis
Target audience - freelancers, people of creative professions, designers and developers, as well as people who appreciate the functionality of the space.
The analysis of competitors showed that there are a lot of coworking spaces in Novosibirsk and it is necessary to differ favorably on the Internet, showing the advantages.
Done:
Redesign
Date 3 days
2021 г
SOLUTIONS
(03)
WITH USING WHAT
First screen
AFTER redesign
BEFORE redesign
The first screen conveys the mood and refers to the catalog.

The style of the entire main page follows the style of the interior of the coworking space itself — colors, font, line size.

The color of the button, its location, background - everything was done taking into account the principles of UX / UI.
Disadvantages of "BEFORE":
1. The burger menu is not visible in the corner of the screen, it is difficult for the user to find it.

2. The menu is hidden in the burger. In this example, it is better to show the items immediately, without forcing the user to make extra clicks.

3. The description is superfluous, indents and paragraphs are not observed.

4. Not a real photo was used.
Block "Tariffs"
AFTER redesign
BEFORE redesign
The location of the content of the tariffs with the conditions is such that the user immediately understands which tariff is right for him — this is achieved by the correct gradation and "weight" of the blocks.

And the ease of perception and readability is due to the correct distribution of air on the entire screen.
Disadvantages of "BEFORE":
1. All content of the block with prices does not fit into the size of the average screen, which complicates perception and, as a result, purchase.

2. The text is centered - this makes it difficult to read.
Block "Office rent"
ПОСЛЕ редизайна
ДО редизайна
The location of the content of the tariffs with the conditions is such that the user immediately understands which tariff is right for him — this is achieved by the correct gradation and "weight" of the blocks.

And the ease of perception and readability is due to the correct distribution of air on the entire screen.
Cons of the "BEFORE" design:
1. The text is not readable, since the rules for its location are violated: alignment in the center and on the full width of the screen, no skipping by paragraphs, prices are not highlighted.

2. Illiterate use of the space of photography and its darkening.
Block "Services"
AFTER redesign
BEFORE redesign
Указаны не только наименования услуг, но и описание с ценами. Таким образом, вероятность конверсии в заявку гораздо больше.
Cons of the "BEFORE" design:
1. There is no description of each service and benefits, but you are immediately invited to leave a request.
Conversion with this design was low.

2. The rules of indentation are violated, which negatively affects the ease of perception.
NEXT PROJECT
PREV SPROJECT
Do you have a project?
Contact me.
And we will discuss its implementation.
4 simple questions will help me
choose the best option for cooperation
What functions should the future site perform?
 
Is there an old version of the site? Write the address.
 
How long is the site needed?
 
When do you need to launch a website and why exactly this period?
 
Имя
 
Telegram
 
Phone number
 
I agree to the use and processing of my personal data